Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

BİGBANG ~Kore Müzik Piyasasını Patlatan Grup

bigbang_kore_kpop_müzik

Öncelikle benden muhteşem bir BİGBANG yazısı bekleyenleri uyarayım. Ben kazanımda ki BİGBANG'imi paylaşacağım sizlerle. İçimde ki fangirl maalesef takılı kalamıyor kimselere  (Antifan olduğu durumlar hariç. Bakınız ASMA tıktık
bigbang_kore_kpop_müzik
5 mevsim dedim BİGBANG için,
 her biri  mevsimler gibi ruh halimi etkiliyor. 
Bana bu mevsimlerin kokusunu veriyor.
bigbang_kore_kpop_müzik

Daesung Sonbahar gibi söylediği şarkılarda ki tınıyla hafif bir hüzünle geriye bakma hissi bırakıyor.Ağaçlarla dolu bir sokakta yürürken üstünüze düşen sararmış yapraklar gibi. Hem üzücü hemde çok güzel.

Taeyang Kış gibi sert ve korunmasız yakaladığında hasta eder.Camdan yağmur izlerken bir bardak sıcak kahve yudumlamak gibidir onu dinlemek. İçinizi ısıtır ama slow şarkılarda buz gibi bir acı da hissedersiniz.
bigbang_kore_kpop_müzik
Ufak bir pan edasıyla ortalığı karıştıran, sıcak, sevimli bir ilkbahar esintisidir Panda Seungri (: Koruma altına alınması gerekir ki noonası olarak korumam altındadır ^^ Grubun makneası olan Seungri çenesi hiç durmayan bir çocuk. Konuştukça saçmalama rekorları kırabilir, havadan girdiği muhabbeti Maya takviminin neden 2012 de sonlandığı iddialarının yayıldığı hakkında konferans vererek sonlandırabilir (: 
bigbang_kore_kpop_müzik
Yaza geçememiş, Bahardan da vazgeçemeyen arada bir yerlerde kalmış haylaz bir mevsimdir T.O.P. Asi davranışlarından vazgeçmez, delici bakışlarıyla da maktulü affetmez.
bigbang_kore_kpop_müzik
G-Dragon başka dünyaların adamı, Bir yaz günü inmiş dünyamıza. Garip her şeyin yanında sıradan kaldığı, içinizi kavuracak kadar ısıtan ama yokluğuyla baş edilemeyecek biridir.

Ne kadar güzel şarkıları da olsa BİGBANG'in, hala enerjisi en farklı olan, etkisi hiç bitmeyen şarkıdır Haru Haru. Bende bu grubu Haru Haru sayesinde keşfettim bir ARİRANG'ta POPS in SEOUL programında (: Hem de bir zamanlar tek rakipleri olan TVXQ grubuyla birlikte. 5 yetenekli erkekten oluşan iki grup tozu dumana katıyorlardı o zamanlar (: 
bigbang_kore_kpop_müzik
bigbang_kore_kpop_müzik
Şimdi bu yolda tek başına devam eden BİGBANG 2011 yılını bol vukuatlı geçirdi. Bu sıkıntılar umarım grubun daha da kenetlenmesine vesile olur. BiGBANG Grubunun her üyesi ayrı yetenekleriyle parlamaya devam ediyorlar. TOP deli bakışlarıyla oyunculuk kariyerinde ilerlemeye devam ediyor. Taeyang dans ederken kendini izleyenleri mest ediyor. Daesung güzel sesiyle içimize işlerken, Seungri hyunglarının taklitleriyle bizi yere yatırıyor. (I'll be there senin için geliyor @Mine kuzum) G-Dragon ise bütün çılgın enerjisiyle dünyalıları ehlileştiriyor, geriye bu uslanmaz çocuklardan güzellikler bırakarak (:  
bigbang_kore_kpop_müzik
BİGBANG Ufak tefek bir iki değişimle sizlere HEEPİ NİİİV YII hediyesi olarak bunları hazırladım (: Hasta hasta iyi iş olduğunu düşünüyorum (: Umarım beğenirsiniz çingular ^^ 

bigbang_kore_kpop_müzik
Hediyelerinizi alıp sevinç naralarıda attınız mı YEEY diye? 

 Bu arada bensiz BİGBANG konserine giden sevgili VİPler Lee, mydestiny, nomuyeppuda, Yukiisvip, selocann, Mine, Cinnet itina ile karalisteye alınmalı(: Hastayız diye de karantina uygulanmaz ki arkadaş bir insana, hepinize ayrı ayrı cıkcıklıyor, tee buralardan yüzünüze hapşiii diye bağırıyor ve kazandiblerime şikayet ediyorum (: 



Vip gönülleri mutlu olur bu tanıtımda, umarım fazla hayal kırıklığı yaratmamışımdır (: E görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın (: Çocuklar hyunglara, noonalara bi Selam şirinleyin bakayım ^^ 


Lowers'ım beğenmişsindir umarım ^^

bigbang_kore_kpop_müzik

Yorumlar

Popüler Yayınlar