Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Zenkai Girl / Tespih Böceğiyle Aşka Karşı

zenkai_girl_japonya_dizi
Fakir bir aile,saf bir baba yüzünden çocukluğu ezilerek geçen kızımız kendine ideal bir hayat çizer ve bu hayata ulaşana kadar kendini soyutlar bu dünyadan. Sürekli çalışarak aldığı yol sonunda Dünya genelinde nam salmış bir şirkette avukatlık yapacağı gün gelir çatar. Ancak kader yüzüne gülmez ve daha şirkete kabul konuşmasında yaşanan bir sorun yüzünden işsiz kalır. Kendine anında yeni  bir bakmaya başlayan kızımız sonunda bir şirkette avukatlık yapacaktır. Şirket başkanının kızının bakıcılığı da bonusudur üstelik. 
zenkai_girl_japonya_dizi
zenkai_girl_japonya_dizi

Bu çok bilmiş ufaklık ile zaman geçirmek çok zordur ki kızımız zaten yeterinde bu ufak insanlardan nefret ediyordur. Aldığı her işi başarıyla tamamlayan, yarı yolda bırakmayan kızımız çocuk bakıcılığı ile avukatlık arasında git-geller yaşayacak gibidir. Ufaklığın gittiği anaokulunda ki garip adamların  da olaya dahil olmasıyla eğlence başlar. 
zenkai_girl_japonya_dizi
zenkai_girl_japonya_dizi
Patronun çok bilmiş kızı ve onun yamacından ayrılmayan Pitaro'yu izlerken geleceği sağlam Japon tv sektörünün diyeceksiniz. Bu sevimli iki bebe diziye daha eğlenceli bir hava katmışlar. Ufak zilliden duyacağınız hayat dersleri öyle böyle değil ziraa (:
zenkai_girl_japonya_dizi
Tesbih böceği lakabı olan bir adama aşık olma hikayesi bu sevimli dizi. Bir öpücük hiç birşeyi değiştirmez, saçma sapan bir laf bu. Size bunu kanıtlayacağım diyen kızımızın dertli hikayesine hazır olun. Dertli çünkü böylesi başkasının başına gelse aman der ve güzel bir hayata adım atar(:
zenkai_girl_japonya_dizi
zenkai_girl_japonya_dizi

Elinde ki her şeyi oğlu için feda edebilecek bay fedakar olarak karşımıza dikilen Nishikido her zaman ki gibi şirin, utangaç biri. Onu seyrederken hep bir rahatlık duygusu uyandırıyor bende ^^ Nedendir bilmem, katil falan olsa da bu his aynı mı kalıyor test edebilsem hehe (:
zenkai_girl_japonya_dizi
İşte Tespih böceğimizin gönül verdiği iki eski sevdalısı (: Ne sevimli çiftlermiş sizce de öyle değil mi? 
zenkai_girl_japonya_dizizenkai_girl_japonya_dizi
Olay şu ki mutlaka izlenmesi gereken bir japon dizisi. Neden öyle? Çok sevimli iki çocuk oyuncu izleyeceksiniz her şeyden önce (: Ardından hayalleri için fedakarlık yapmış bir kızın savruluşunu görüp fikir üreteceksiniz, Hayallerinden fedakarlık yapabilen insanlara değer vermek gerektiğini anlayacaksınız, yok bunların hiçbiri olmazsa da bana laf atabilecek bir malzemeniz olur elinizde fena mı? 
zenkai_girl_japonya_dizi>

zenkai_girl_japonya_dizi
Baba oğul ikilisini izlerken çok eğlendim, oy kuzum diye Pitaro'nun  totosunu terliklerimle denetledim birkaç kez (: Ki bende hatun kızımız gibi küçük insanlara karşı pek sevgi dolu değilimdir ^^ Ama bu iki velet bende sevgi patlamaları yarattı (: Ne hikmetse. Sıcacık bir diziydi. 

zenkai_girl_japonya_dizi
Dizi hakkında Sevgili La Fea hanımlarda döktürmüşler efendim (: Buyurun birde onun kaleminden okuyun diziyi tıktık ^^ 


Yorumlar

Popüler Yayınlar