Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Jae Joong Türkiye'de

Jaejoong_Türkiyede_turkey



Jaejoong Ankara Fanmeeting'i 5 Şubat Ankara'da gerçekleştirilecek. Etkinlik Ankara 


Kore Kültür Merkezi, JYJTurkey ve KoreaFans ortak çalışmasıdır.




 JYJ ve Jaejoong hayranı arkadaşlara bilgi olması için paylaştım bu yazıyı. Sonradan haberdar olup iç çekmekten iyidir. Hemen telefona koşun ve yerlerinizi ayırt ettirin çingular (:


Darısı başımıza ^^

Yorumlar

  1. ya bu gerçek mi, çok sönük geldi bana tepkiler de,normalde kızlar çıldırır fln sanıyordum:)yani o kadar başka ülke var daha meşhur oldukları o nedenle inanmakta zorlandım daa biraz. çok ilginç! darısı bing bangin ve diğer oppaların başına diyeyim o zaman:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvuran başvurana şimdiden ^^ Bakalım göreceğiz, Ankaralı arkadaşlar yüzümüzü kara çıkarmaz bir de olay çıkarırsa kalabalıktan :D Kore'nin neresi olduğunu öğrenebilir belki Acun bey

      Sil
  2. vay be bugünleri de gördük, Angara'daki arkadaşlar adına şimdiden çok seviniyorum :D
    bol bol foto ve video çekerlerde nete düşer umarım :)

    YanıtlaSil
  3. 500 kişilik şanslı grup eğer sayıyı katlayarak orada olursa bu etkinliğin devamı da gelir diye düşünüyorum ^^

    YanıtlaSil
  4. şu an gördüm intihar edebilirim koredede göremedimmmmmmmmm ağlicaaammm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 9 'unda gelecek nasılsa kaçırmış sayılmazsın başvur sende :D

      Sil
  5. ben debugün la feamızdan duydum haberi, valla hayrı olanlarş koşsun derim beni oek etkilemedi aşkımla yani JWS ile daha farklı bir tanışma hayali içerisindeyim:)) ama bu bir kapı aralama iyi olmuş devamı gelecek gibi derim.

    YanıtlaSil
  6. Bencede Kore hayranları Ankara'ya çıkarma yaparsa mutlaka devamı gelir (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar