Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Marry Me, Marry / Mary Stayed Out All Night 2010

Maerineun Uibakjoong isimli manhwa'nın dizi versiyonudur. Bu manhwa ayrıca Full House'un çizerine aittir. Dizimiz 16 bölümden oluşuyor ve sevgili hanımefendiler edaa ve moon87 tarafından çevrildi dizi. Edaa ve moon87'in ortak özelliği sıkı Geun-yeong Mun hayranı olmaları bu arada (: Ellerinize sağlık kızlar tekrar ^^

 Dizimizin konusunu karışık tarzda anlatmaya gerek yok. Sadece Derya Baykal usulü patchwork yaparak anlatacağım sizlere (: 


My Girl de alacaklıların deliler gibi kaçan, kaçarken her şeyi yapan kızı alın yanına kendi halinde dolaşan, umursamaz rockçı Jang Geun Suk koyun. Evet şimdi elimize bir adet olaylardan bir haber olmasına rağmen alnına 2. adam olmak yazılı olan biri lazım. Bunun için Antique'den transfer ettiğimiz  Kim Jae Wook uygun gibi. Onunda babası aracılığıyla habersiz olarak  küçük Mae Ri ile evlendirerek motif koyuyoruz çalışmamıza.  
 
 Boyu kadar uzun saçları, kabarık ötesi saçlarıyla Mae Ri (Geun-yeong Mun) ve feminen görüntüsüyle bir arada hiç hoş durmadılar ve beni hikayeye çekemediler. Evet yine çok şekerdi Sürmelim ama aşırı feminen kıyafetler, tavırlar saç baş yoldurtan cinstendi maalesef. Bu ikiliyi yanyana bir daha görmemek dileğimle (:


 İzlemeseniz birşey kaçırmazsınız bence ama Ost'ye bir göz atın sevgili kazandiblerim. 
Evlen benimle Mae Ri mi? Şaka mısın oğlum sen! Çekilin, dağılın uleeeen (:

Yorumlar

  1. bu castı oluşturanı terlikle kovalasam azdır. Kuzumun feminen tavırları değilde o hatunun yılışık tavrı yedi beni. kuzum olmasa dizi çekilecek çile değil. ayrıca hala aralık ayı gibi ne güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Son 3 5 post kaldı (: İlgilenemediğim dönemde halledip yollamam gereken postlar :D Çaktırmıyoruz hehe

    YanıtlaSil
  3. Kızım ne değiştirdin blogda yine. Top 10 yorumcularda adımı görmüyorum. Küsüp gidicem sonunda hıh :) diziye gelince son derece boşa harcanmış bir cast lüzumsuz bir senaryo. Sürmeliden gelen tek bir güzel öpücük dışında çöpe at gitsin :)

    YanıtlaSil
  4. Şekerim nazar değdi bloga (: 2011'in gider ayak attığı bir kazık diyelim :D Sen yaz gönüllerin Top 10'unda yer alıyorsun nasılsa (:

    YanıtlaSil
  5. uyuz olduğum çok nadir kore dizisi vardır ama bu en başta ipi göğüsleyenlerden...
    başlarken oh ne güzel şaşı gelin var baby and me den jgs var süper eğlenceli olcak gülcez eğlencez derken uğradığım hayal kırıklığının bana travma olarak geri dönmesine az kalmıştı.. ne saçma ,ne anlamsız ,ne vakit kaybı bi diziydi yaa hatırladıkça hala delleniyorum boşa harcadığım zamana..
    sadece böyle kalsa yine iyi..bu diziden sonra bi süre kore dizisi izleyemedim ben ıykk deditti bana resmen..
    bak bi daha dedirtti..ıykkk.. :(

    YanıtlaSil
  6. Z_ cadısı göründü sol kulvarda (: Bloguna hoşgeldin cadıcım Ne var ne yok :P Çok güzel ıyklamışsın :D

    Saan katılmamak ne mümkün :D

    YanıtlaSil
  7. Kız sevimliydi ve ben yine 2. adamı destekledim. Öylesine izledim lakin bazı sahneler bende derin de izler bırakmadı değil hani. Bloğumu çokça tamam çok değil ama bir iki yazı yazacak kadar süsledi:))

    şu sahne bende iz bıraktı: http://pudratozu.blogspot.com/2010/12/ask-bu-olsa-gerek.html

    YanıtlaSil
  8. @tarih Dizide çok güzel detaylarda vardı ama bütünlük yoktu maalesef :( Ümitliydim oysa kadrodan. Çok güzel kadrodan çok vasat bir dizi olmuş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar