Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Snow Queen 2006

the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
Eğer anlatılacak bir masal varsa Kore'de sıcacık gülümseyişi ile o hikayenin prensi olmalıdır Hyun Bin.  The Snow Queen dizisi de Kar Kraliçesi masalını baz alarak anlatılmış hoş bir aşk hikayesi. Hyun Bin prens olarak atandığı masalda, karşısına uğruna dağlar aşılacak güzellikte bir hatun konması gerçeğini es geçemeyen yapımcılar Sung Yu Ri perisiyle anlaşma sağlamışlar sonunda. 
the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
Bembeyaz karların üzerinde masalı anlatarak başlar The Snow Queen.  Kar Kraliçesinin bembeyaz, ışıltılı sarayını ziyarete giden Hyun Bin'dir anlatıcı...  (açıl susam açıl)
the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
Han Tae Woong (Hyun Bin) bir matematik dahisi olarak gittiği lisede dikkat çeker. Jun Gyu ise her zaman başarısı ile adından söz ettirmiş biridir. Okulda birinci olma özelliğini Tae Woong'a kaptırma ihtimali onu deli eder.


Matematik hocasının isteği üzerine tez hazırlayan iki öğrenci yüksek not alırlar. Tae Woong'un hazırladığı ödevi bir kitaptan kopyaladığını düşünen Jun Gyu bunu hocasına söyler. Her şeye rağmen durumu inkar eden Tae okuldan uzaklaşır. Ortalıkta boş boş dolaşırken karşılaştığı küçük kızdan gelen çağrı üzerine havaalanına gider. İki kaçak birlikte lunaparka gidip eğlenir. O eğlenirken sınıf arkadaşı tez hırsızlığı iddiasını aklamakla meşguldür.

Aklanan
Hyun Bin'den özür dilemeye giden Jun Gyu, Tae Woong 'un olduğu yerde yedikleri dayakla arkadaş olurlar. Matematik olimpiyatlarına birlikte hazırlanırlar. Bu sınav sonucu herkesin hayatını kökten etkileyecektir. 

the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_rithe_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_rithe_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
~~ Aradan yıllar geçer ~~

 Hastanede ki arkadaşını ziyarete giden Hyun Bin olay çıkaran kızı görünce hikayemizin romantizm akışı başlar (:  
Sadece yaşa, yaşamak her zaman daha iyidir.
Kulaklarından gitmeyen bu sözlerle peşine düştüğü Hyun Bin'in boks salonuna yiyeceklerle giden Sung Yu Ri burada oppa diye etrafta dolaşan Seung Ri ile bir anlaşma yapar. 
the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_rithe_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_rithe_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
Karşısında garip hareketlerle dolaşan kızın hareketlerini anlamlandırmaya çalışırken Hyun Bin'in gülümseyişi "Dünya'nın harikaları" içinde ilk 5'te yer elır. Sung Yu Ri buz kraliçesi rolü ile bütün güzelliği ile içimizi acıtacak sempatiği yakalamayacak gibi görünse de Binie için sevimli görünmeye başladığı dakikada içimiz yanmaya başlar.  
the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_rithe_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri

the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_rithe_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
Boks ringlerinde sıradan olan yakışıklı adamı özel şoförü olarak arabasına atan Sung Yu Ri bacı bu güzelliğiyle olsun ama yakıştılar bak dedirttikten sonra, Doktor-Şoför git geli durumuna  düşünce (o git gel durumunu bende uydurmuş olabilirim. Ama Im Joo Hwan da tatlı çocuk şimdi) sevgili Senarist arkadaşlar biraz fazla uğraşmışlar Hyun'u ağlatmak için dedirtiyor (:

Bak aklıma geldi şimdi. Sevgili Hyun Bin gibi yakışıklı doktorumuz Im Joo Hwan da asker.  Öncelikle Im Joo Hwan askerden dönecek gerçi kollarımız ikisine de sonuna kadar açık ^^  
the_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_rithe_snow_queen+hyun_bin+sung_yu_ri
Bu dramayı izleyip kendinize gelin çingular (: Soğuk kış günlerinde özellikle yağmurlu havalarda izlenebilecek en iyi dramalardan biri Snow Queen. Say Hello şarkısının güzel ritmine kendinizi bırakıp, sıcacık kahvenizden bir yudum alırken beni hatırlayın (:


İyi Seyirler^^






Yorumlar

  1. Hyun Bin! Kısaca Binnie. :D
    Nasılda dolgunmuş yüzü,unutmuşuz eski halini gitmiş. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurudu gitti adam göz göre :D İyi bakamadılar gül gibi adama cıkcıkcık (:

      Sil
  2. baştan belirteyim ben son 3 bölümü hala izlemedim. çok ağırlaştı ve sinir oldum. yani bir aşk bu kadar masum kalmamalı düşün öleceksin yani sevdiğinle olmalısın dimi öpüşemediler bile yuh dedim. çok can acıtan ama izlemeye değer bir dram derim.

    YanıtlaSil
  3. Yürek burkuyor, böyle içimde bir yerleri sızlattı yeniden izlediğimde bile (: Bu blog çok iyi bahane bu arada ^^ Yeniden izlememe vesile oluyor bu güzel yapımları

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar