Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

What Women Want


What+Women+Want+movie
Konusu: Bir reklam ajansında yöneticilik yapan çapkın Andy Lau bir kaza sonucu kadınların aklını okuma yeteneği kazanır.İlk başlarda etrafındaki onlarca kadının düşüncelerinden sıyrılmaktan başka bir şey düşünemese devamında bunu bir hediye olarak görür ve bu yeteneği iyi bir etki bırakmak için kullanmaya başlar. Özellikle yerini kaptırdığını düşündüğü bayan patronu ortadan kaldırmak için kullanır. Ama bir şeyler onu rahatsız etmeye başlayacaktır. 
What+Women+Want+movie
 Çok sevilen iki oyuncuyu bir araya getirerek yıllar önce piyasaya sürülmüş ve çok sevilmiş olan filmi yeniden seyirciye servis etmiş yapımcılar. Mel Gibson ve Helen Hunt ikilisinin 2000 yılında yayınlanan aynı isimli filmini birebir kopyalayarak ya da senaryoya sadık kalmışlar diyelim yeniden çekilmiş yapım.  


Bir erkeğin kadınları anlama süreci, düşünce yapılarına kendi yorumu derken yine çok eğlendim ben izlerken filmi. (İlk izleme nedenimde sevgili Z Cadısı olmuştu bu arada filmi. İlk buluşmamızda vermişti galiba elime zorla kıskıs Yaşlılık hatırlayamadım lokumum ya (: Kaç yıllık tozlu hard disklerde beklemiş filmceğiz :D ) 


Bu filminde en komik yanları yine o çapkın adamın kadın ürünlerini deneme aşamaları (: Andy Lau karizması bu kadar mı piç edilir arkadaşım ^^

Gong Li hatunuda bütün güzelliğiyle arzı endam ediyor doğal olarak filmimizde ^^

Neyse diyeceğim şudur ki biraz eğlenecek bir filme ihtiyacım var benim hem Çinceye karşıda bir antipatim yok o zaman zevkle izleyeceğiniz bir yapımdır kendisi. Şimdiden iyi seyirler.



Ayrıca Andy Lau birde türkü çığırıyor filmde, duymak isterseniz eğer ;)




Yorumlar

  1. Andy'e ölürüm, Gong Li de çok sağlam oyuncudur.
    Normalde gayet özgün ve sağlam yapımlarda rol alan bu şahane iki oyuncunun neden bu uyarlamayı tercih ettiğini anlamadım aslında. Bence gerek yokmuş, Hong Kongtan bu senaryonun daha iyisini yazacak çok kişi çıkar. Üstelik Hong Kong Hollywood'a filmleriyle ilham veren bir sektör, ondan ilham alan değil. Yeniden çevrimlere karşı önyargım ve antipatim var ama sırf bu iki güzel oyuncu için izlerim belki bir gün.

    YanıtlaSil
  2. nereden izleyebiliriz bu filmi bir fikrin varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.yeppudaa.com/showthread.php?t=27699

      buradan izleyebilirsin..

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar