Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Secret Love / Gizli Aşk

Secret_Love_korean_movie
Konusu: Evlendikten iki ay sonra,  Jin woo bir kaza geçirir ve komaya girer. Bitkiden farksız bir şekilde geçen günlerinde yanında onu seven eşi vardır ve her şeyiyle kendisi ilgilenir. Geçen zaman boyunca tek başına dünyaya karşı durmaya çalışan kadın bir gün kocasının kardeşinin geleceğini öğrenir ve havaalanında onu karşılar. 

Uzun zamandır yatakta gördüğü sevdiği adam şimdi, karşısında ona sesleniyordur. Jin woo’nun tek yumurta ikizi Jin ho Kore'ye dönmüştür. Jin ho'nun Ji woo'ya olan benzerliği Yeon i'i şaşırtır. Yalnızlığını ve kocasının yokluğunu kapatmak için Jin Ho'ya yakınlaşmaya başlayan Yeon, Jin woo'nun mucizevi bir şekilde komadan çıkışıyla kendini iki kardeş arasında bulacaktır.  
Secret_Love_korean_movie
Secret_Love_korean_movie
 Ji-tae Yu gibi yetenekli bir oyuncunun ikiz kardeş rolünde oynaması gibi zevk verecek başka bir şey varsa oda OldBoy filminde yaptığıdır :D Gerçi hanım kızımızda aynı filmde boy göstermiş kardeşi olarak (: İlgimi çekememişsin hatun ne yazık ki ^^ 

Film bittikten sonra nasıl yaa??* sorularıyla baş başa kaldım. Aynı kardeşin aşık olduğu canlı türü molası hala bitmedi mi nedir? Hiç haz etmediğim konuların başında yer alan bu filmi izleme nedenim çeviriyi yapan sevgili selsi ve oyunculuğu ile benden geçer not alan Ji Tae Yu'dur.  
Secret_Love_korean_movie
Secret_Love_korean_movie
Neyse efendim filmin sonunda anladığım bir şey varsa oda bu kadının Kara Dul lakabını sonuna kadar hak ettiğidir (:  Maşallah dediği iki gün yaşamıyor maşallah :D  Şimdi siz bu kız neden spoiler verdi mi diyorsunuz yok kuzum spoiler değil o meraklanmayın :D

İki kardeş arasında ki geçişleri verirken, duyguları aktarırken muhteşem oyunculuk çıkaran Ji Tae beyi sevgiyle alkışlıyorum. 

Ayrıca film cinsel ögeler içeriyor falan uyarısı yapmama gerek olmadığını düşünüyorum. Zira kardeşinin karısına yan gözle bakan bir adamın hikayesinde asıl sorun cinsellik olmasa gerek diye düşünüyorum. Zamanınız varsa buyurun bir göz atın ama özel filmler izlemek istiyorum diyorsanız bu yapım onlardan değil maalesef.
Secret_Love_korean_movie

Yorumlar

  1. Ben filmi çok beğendim,konusu oyunculukları çok iyiydi,biraz kafa karıştırıcıydı ilk kim sevdi felan sonra çözülüyo aslında ama yinede bi çelişki vardı kafamda,soruyo ya kadına kimi sevdin diye oda seni diyo? neyse genel olarak çok güzeldi bence:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam yine döktürmüş :D Kadıncağız ne yapsa baş edemez böyle bir oyuncunun karşısında, karakter geçişlerini izlemek oldukça keyifliydi ;)

      Sil
  2. ben bu filmi anlamamıştım beybi sanırım atlaya atlaya izlediğim içindir :)) kim kimdir,kadın ilk kimi sevmiş,kim kimin üstüne yatmış felan hepsi bende karışık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asdasdasd Heyecan yapmana gerek yok bir halka arz durumu söz konusu zaten :P

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar