Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Yes Or No 2 : Geri Dön

Yes Or No 2
Pie ve Kim'in aşkı artık olgunlaşmış, biraz da eskimiştir. Aşklarının 3. yılında olan sevgililer okudukları bölümlerin stajlarını yapmak zorundadırlar. Pie 3. arkadaşlarıyla birlikte topluca  aynı yerde staj yapmak için başvurmadık yer bırakmazken Kim daha sessizdir.

En sonunda 3 kişiyide bünyelerinde çalıştırmaya hazır bir kurum bulunduğunda Kim'in aslında çok önceden bir kurumla anlaştığı ve staj başvurusunu çoktan tamamladığı gerçeği ortaya çıkar. Pie ve Kim bu konu yüzünden tartışıp bozuşurlar ancak ayrılmadan hemen önce yeniden barışırlar. Şimdi birbirinden uzak iki bölgede staj yapmak zorundadırlar. 
Yes Or No 2
Kim babasının çiftliğine yardımcı olmak için ziraat mühendisi olma hayalinin peşindedir ve bu yüzden en iyi bölgeye staja gitmiştir. Hoş karşılandığı ziraat bölgesinde ev arkadaşı Jam ortaya çıkar. Kendisi gibi bitkilerden kurulu bir dünyadan zevk alan Jam ayrıca konuşkan yapısıyla da Kim'i biraz rahatlatır. 

İşleri gereği mesai boyunca yan yana çalışan ikili çekmeyen telefon hattı yüzünden sık sık birlikte akşam yürüyüşü yaparlar. Her akşam Kim'in kız arkadaşıyla konuşmasına tanık olan Jam bir zaman sonra bu durumdan rahatsız olduğunu anlayacaktır.
 Yes Or No 2
Yes Or No 2
Pie istediği her fırsatta ulaşamadığı Kim yüzünden kıskançlık denizinde boğulmaya başladığında ikili arasında ki gergin teller daha da gerilip acı vermeye başlayacaktır. 

Pie'ın sürekli tartışarak uzaklaştırdığı Kim kendisine sevgiyle kollarını açan Jam karşısında ne yapacaktır? 
Yes Or No 2Yes Or No 2
Yes Or No ilk filmiyle çok fazla seven edinmiş, ilk filmin tesiri geçmeden 2. filmide piyasaya sürülmüştü. Kim ve Pia'ın aşkının sarsıldığı ve onarılma döneminin anlatıldığı 2. film maalesef ilk filmdeki şekerlikten çok uzak. 

Kim artık daha kadınsı, Tomboy olma durumundan şikayetçi(!), eskisi gibi sağlam bir duruşu yok. Pie mızıldanma sürecini fazlaca abartmış ve sıkıntıya sürükledi izlerken beni. 
Yes Or No 2
 Uzun saçlı Kim'i göstererek ilk filmde erkektir bu diye düşünen hayranlara kız demiştik size göndermeleri de yapılmamış değil. Kim bu rol sana yakıştı çocuğum bundan sonra nerede erkek yurduna sızacak bir kız gerekliyse sen koş yardıma. Kısa saçlarını da sakın uzatma :D 

İlk film için yazılmış gönderiyi okumak için tıktık






Yorumlar

Popüler Yayınlar