Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Love 911 :Banchanggyo

Love 911

Genç ve yetenekli bir doktor olan Mi Soo hastaneye getirilen bir hastanın bakımını üstlenir. Ancak hırsı ve önyargıları hastanın durumunun önüne geçmiştir. Zavallı kadının kocasından şiddet gördüğünü düşünen Mi Soo müdahale için testleri es geçer ve kadını taburcu eder. Ancak kısa süre sonra hasta kadın yeniden yolda düşüp bayılır. Ambulans olay  yerine geldiğinde kadının belirtilerinin saatler önce ortaya çıktığı ve hastaneye götürülmediği için koca uyarılır.

Karısının bu kritik haldeyken taburcu edilmesine kızan adam yeniden hastaneye gider. Karısının kötüleşmesine sebep olan doktora hesap sorar.

Love 911

Hayata tutunmak için bir sebebi kalmayan Kang Il itfaiyecidir. Oldukça tehlikeli ve stresli olan bir çok olaya gözü kapalı dalar. Amacı hayat kurtarmaktan çok zaman geçirmek olan Kan Il ellerine ulaşan bir ihbar sonucu hastaneye saldıran adama müdahale etmeye gider. 

Doktora saldıran adamı durdurmak isterken kafasından yaralanır. Olay yerinde ki kadın doktor bu andan sonra peşine düşecektir. Zavallı adamın hatalı olduğu ve saldırgan hali nedeniyle mahkemeye vermesi için sürekli telkinde bulunan kadının niyeti ortadadır. Paçayı kurtarmak! 
Love 911Love 911

Kendi eşini bir süre önce kaybeden Kan Il kesinlikle adamın içinde bulunduğu hali bildiği için sessiz kalır. 

Tam terfi alacakken başına gelen bu beklenmedik olay yüzünden hastaneden uzaklaştırılan Mi Soo önünde sonunda bu adamı ikna etmeli, açılan dava sayesinde işine geri dönmelidir.

Hazır istemediği halde bolca vakti varken Kan Il'in peşine düşüp onu ayartmak ve mahkeme için ikna etmek gibi oldukça çakal bir plan yapıp uygulamaya sokar. 

 Love 911
 Love 911

Gönüllü çalışmak isteyenlere her zaman kollarını açmış olan sistemden, doktor olmanın verdiği ayrıcalıkları da kullanarak yararlanan Mi Soo artık her olayda Kan Il'in ensesinde biterek aşkını ilan eder.

Peki bol destekçi bulmasına rağmen bu aşk kendisine yol bulup gerçekleşebilecek mi?
Love 911Love 911

Go Soo ve Han Hyo Joo'nun başrollerinde oynadığı film 2012 yapımı filmlerden. 

Çok bilmiş doktor edalarıyla başlayan Hyo Joo hatununun çıkar uğruna yaklaşmaya çalıştığı Go soo sayesinde aldığı yol ile birlikte geçirdiği değişim çok şekerdi. 


Love 911
 Omuzlardan indiremedik bu kızı İlla bi
bulutların üstüne çıkacak zilli


Kızımız zaten şeker tamam bir şey demiyorum ama filmlerde illa bu göklere kaldırılıp öpüşmesi şart mı allah aşkına?  

Neyse atarı başkalarına bırakıp devam edelim. Go Soo izlemekten keyif aldığım bir aktör. Yine garip mimikleri ile oldukça başarılı ortaya konulmuş bir karakter olmuştu Kan Il. 

Ellerinden kaymasına izin vermek istemediği aşk ile yakasına yapışan aşk arasında çektiği garip anlar çok güzel geçti ekran karşısına bence.

Love 911

Kızın kendini buradayım diye göstermek adına ortaya çıktığı anlar oldukça eğlenceliydi. Yinede "Onlarca civcivin suçu ne?" diye bir tavır almadım değil hani. Film güzel tatlar bıraktı arkasından ancak bir çok şey de havada kaldı sanki. Neyse onlar mutlu olsun da ^^


Siz yine de izleyin izleyin ;)




Yorumlar

  1. haha :)) izlerken bende olan civcivlere oldu demiştim :))
    şaka bir yana çok beğendim ben filmi, hem güldüm hem ağladım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahraman görmeyeli epey zaman olmuştu :P Go Soo izlemekte keyif alıyorum nerede oynarsa oynasın ^^

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar