Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Sophie's Revenge

Sophie's Revenge
Sophie, hayal gücü oldukça zengin, tatlı ve kaygısız bir kızdır. Geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı hastanede ameliyat olur. Doktor şans eseri "Beyaz Atlı Prens" olarak ek iş yapmaktadır ve ilk görüşte aşk bilemediniz yaramaz Eros'un okları ikiliyi bir araya getirir. 

Güzel geçen birlikteliklerinin evlilik ile taçlanmasına bir hafta kala işler değişir.  Evlilik için ek işine devam eden doktorumuz Jeff, bu defa hastaneye yatan ünlü bir aktrise sevdalanır. 
Sophie's RevengeSophie's Revenge
Kore'den ithal yakışıklı doktoru gören Aliye Rona ruhlu hain kadın Joanna, Jeff'i ayartarak evlilik hayaliyle birlikte ilişkiyi de patlatır. Bilmediği şey ise Sophie'nin aşkı için yapabileceklerdir.

Ailesinin sabırsızlıkla düğün gününü beklediği Sophie bir an evvel Joanna'nın ağına takılıp kalmış yakışıklı cerrah Jeff'i kurtaracak ve mutlu ailesini yeniden kuracaktır. Belki de ne kaybettiğinden emin olan adamı süründürmek daha çok keyif verir? 
Sophie's RevengeSophie's Revenge


İntikam aklına estiği gibi alınmaz hatun!
Belirli kuralları vardır. 
         Uygulanacak yöntemleri önceden belirlidir. 
                           En önemlisi aynı uğurda savaşacak bir yoldaş bulmaktır. 


Hepsini bulduğunda önünde oldukça eğlenceli bir intikam yolculuğu seni bekliyor olacaktır. 
Sophie's Revenge
2009 Çin Kore ortak yapımı olan film bir çok ünlü ismi aynı kadraja sığdırmış. Uzak Doğu'nun en güzel iki kadınına partnerlik eden Ji Sub film boyunca güzelliğini sergileyip geri planda kalmış olsa da intikam unsurlarına değecek bir eş adayı olarak oldukça şekerdi. (Kore dizi ve filmlerinde bile bu kadar kullanılmıyor sanki bu çocuğun bedeni :P)

Malum Bingbing Fan ile aramız bu aralar hiç iyi değil, film boyunca da bu bahaneye sığınarak bol bol çemkirme fırsatı buldum arkasından (: 

Zhang Ziyi güzelliği ile yine etrafta salındı durdu. İntikam peşinde koşarken aşkın dolambaçlı yollarında kaybolan bu kadın çok şekerdi. 
Sophie's Revenge
Mandarin ile aranız varsa çok keyif alarak izleyeceğiniz bir yapım. Çince ile hiç anlaşamıyoruz ki diyorsanız yine de bir şansınızı deneyin derim ^^

Not: Ji Sub için izlenir ki diye düşünenler için hayal kırıklığı yaratabilir, oldukça kısa görünüyor kendileri

Not 2: Peter Ho'da oynuyor filmde bahsetmemişsin ki demeyin bak adı burada geçiyor işte :P
Sophie's Revenge
Not 3: Filmin en güzel detayıydı bu çizgi karakterler ♥ Filmin dakikalarca uğraşıp anlatmaya çalıştığı duyguları bence çok kısa sürede verdiler  bu çılgınlar (:





Yorumlar

Popüler Yayınlar