Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Thousandth Man: 1000 Numaralı Adam

The Thousandth Man
Gumiho efsanesine dayanan diziler izlemeye devam ediyorum ama şanslısınız bu sefer ki cidden çok eğlenceli ve 8 bölümden oluşan kısacık bir dizi.

1000 yıldır var olan Gu Mi Jin son erkekten alacağı ciğer sayesinde insan olarak hayatına devam edebilecektir. Ancak o sadece aşkını hissettiği erkeklerin ciğerlerini kabul eden bir gumihodur.

The Thousandth ManThe Thousandth Man
Yurtdışından Kore'ye döndüğü uçakta yüzyıl önce ciğerini kabul ettiği erkeği gördüğünü düşünür, oysa ki ona çok benzeyen bu adam kaderini belirleyecek kişidir.

1000. adam için yıllarca bekleyen Gu Mi Jin peşinden ayrılmayan ve ucuz romantizm peşinden koşan adamla çıktığı yemek sırasında karşısındaki adamın teklifinde durumunu anlatır. 3 aylık zamanının kaldığını söyleyen kadın teklifte bulunan sevgiliden ciğerini ister. 


Onunda bildiği gibi artık zaman değişmiştir, sevgililer ciğerlerini değil yüreklerini bile vermezler.Peki ciğerini verebilecek adamı bulabilecek midir? 

The Thousandth ManThe Thousandth Man
Kim Eun Suk Kore'ye dönüp sahibi olduğu Last Restoranında iş başı yapar. Sadece özel müşterilerin kabul edildiği bu mekanda sadece bir masa vardır. Gelen müşteriler özel bir tarihte usta şefin karar verdiği menüyü yerler. 

Daha ilk müşterilerinden biri uçakta yakasına yapışan genç kız çıkmıştır. Kızın 3 yıllık hayatı kalmasına üzülür Eun suk belki de bu yüzden içini döken kıza daha sonra gelebilmesi için VVIP olduğunu belirten bir yazı verir. Bundan sonra yapılan bütün rezervasyonlar sadece Gu Mi Jin için yapılır. 
The Thousandth ManThe Thousandth Man
Ablasından önce insan olur Gu Mi Mo. Uzun hayatı boyunca oyun oynayarak elde ettiği ciğerler sayesinde insan olsa da erkeklerin ilgisinden memnun hayatına devam eden Mi mo ayrıca yan komşusunun da ilgi alanındadır.

Kendisinden oldukça genç olan çocukla oynarken ablasının götürdüğü kafedeki yakışıklıya vuruluverir. ablasının alabileceği ciğerler arasında olmayan adamı hedefine yerleştirir ve sıkı sıkıya tutunur.

The Thousandth Man
The Thousandth Man
 Kızının son ciğeri de yiyerek insan olmasını sabırsızlıkla bekleyen Gu Mi Sun, kızının bunu yapamayacağından emin olduğu için kızını zorlayarak buluşmalar ayarlar. Hiçbir anneden farkı yok yani Gumiholarında :P

Kendisine sırılsıklam aşık olan yardımcısının yanısıra yeni tanıştığı şef ile de sıkı fıkı bir ilişkiye merhaba diyen kadın kızı için gerekli ciğeri bulabilecek midir?
The Thousandth ManThe Thousandth Man
The Thousandth ManThe Thousandth Man
Gumiho efsanesi benim çok hoşuma giden bir efsane. Büyük bilgiler verir ya bu tip halk hikayeleri aklıma neler geliyor neler (: (Ama yine de bizdeki Cadı bostanını Caddebostan yapmamız kadar ilginç değil)

The Thousandth Man yarımşar saatten 16 bölümlük bir dizi aslında ama sağ olsunlar bizler için birleştirip sekiz bölüm gibi göstermişler. 
The Thousandth Man
 The Thousandth Man
Bu sıralar çok sık görüştüğüm Kang Ye Won ve izlemekten keyif aldığım Lee Chun Hee'nin başrolleri paylaştığı dizi kesinlikle tavsiyemdir. Keyif almazsanız dayanın kapıma o derece ^^ 
The Thousandth Man
Ayrıca dizide T-Ara kızlarından Hyomin ve Infinite grubundan Woohyun'da yan karakterler olarak şirinlik yüklemesi yapıyorlar diziye. Sen benim kızımsın diyerek dolaşan Woohyun♥ ben
The Thousandth Man
Uzun zaman sonra çığlık çığlığa gidip izleyiiin diye bağırasım var ^^

Yorumlar

  1. hihi mimo'nun vietnam savaşına hemşire olarak gidipte yaralı askerlerle kotasını bi anda doldurmasına çok gülmüştüm.. :D
    lakin sonu hiçte benim istediğim gibi bitmedi..my girlfriend gumiho gibi bitseydi çok daha mutlu olcaktım yani.. ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hip hop tanrısı ne demişti hiç hatırlamıyorsun ama (: boş konuşmuyor bu adamlar ben finalide sevdim ^^

      Sil
  2. çok iddialı yazmışşın :)keyif almazsınız falan diye :))
    zaten kısaymış da ramazandan sonra izleyelim madem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun zamandır bu kadar keyif almamıştım ^^ Onunda etkisi var

      Sil
  3. Her zamanki gibi çok aktifsin Oh Yoon Joo aynen devam seviyorum senin yazılarını okumayı;) Bu dizi yanlış bir zamanda karşıma çıktığı için izlememiştim sonrada unutuldu gitti. Madem sen bu kadar sevdin en kısa sürede izlicem inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim (:

      Bir şansı daha mutlaka hak ediyor bence tam yaz dizisi kısa ve öz ;)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar