Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Death Tube: Ölüm Kanalı

Death Tube
Nişanlısıyla fotoğraflara bakarken arkadaşının yolladığı bir linkteki kanlı videoyu izleyen genç görüntülerin kurgudan ibaret olduğunu söyleyerek umursamaz. Ziraa bunca şiddet gerçek olsa polisin olaya müdahale edeceğinden emindir. Yaşananların gerçek olup olmadığını öğrenmesi için ne yazık ki fırsat bulacaktır. Ölüm Kanalında sıradaki figüran artık kendisidir. 

İzlediği video aksine bu kez aynı anda başka odalarda da insanlar olduğunu görünce şaşırır. Oyunu kazanıp yeni bölüme geçenin kurtulacağı garip, vahşi ve kanlı oyunlar başlar. 
Death TubeDeath Tube
 Amerikan sineması adamı kaçırıp banyolara hapsederde ben yapamaz mıyım arkadaş? sorusuna karşılık olarak yazılmış bir senaryoyu andıran Death Tube işi biraz daha ticarete vuruyor ayrıca. 

Japonya deyince vazgeçilmez maskotlar bu kanlı oyunda bile başroldeler. Yılda sadece bir kaç gün açık kalan Death Tube bu sefer izleyicilerine daha eğlenceli bir oyun vaad eder.
Death Tube
Death Tube
Death Tube
Daha çok kan ve ölümün seyircileri heyecanla akan kanı izlerken, neden  orada olduklarını bilemeyen bu insanlardan kurtulan olabilecek midir?

Şiddette bu aralar oldukça sıradanlaştı canııım içerikli mesajıyla karşınızda Death Tube. 





Yorumlar

Popüler Yayınlar