Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Yoga Class 2009

Yoga Class 2009
Bir online satış programı sunucusu olan Hyo-jung, birlikte sunum yaptığı genç ve güzel kıza işini kaptırınca hayatına yeniden yön vermek zorunda kalır. Gençliğinde çirkin olduğu için uzaklaştığı arkadaşının ani değişimine de tanık olduktan sonra ondan aldığı tavsiye ile bir aktrisin işlettiği gizemli bir yoga sınıfına başvuruda bulunur.

Farklı dünyalardan gelen kadınların buluştuğu bu yeni sınıfta asla yapılmaması gereken basit kurallar vardır.  Yoga hocası Nani Hyo-jung'un altını çizerek belirttiği bu beş kural ise şöyledir. 
1. Yemek yememek, 2. Dersten sonra bir saat boyunca duş almamak, 3. Aynaya bakmamak, 4. Binanın dışına çıkmamak, 5. Kimseyi aramamak. 

6 günlük eğitim boyunca aşılan kurallarla sınıf oldukça ürkütücü bir hal almaya başlar.
2009 yapımı film Korku- Gizem türünün örneği olarak vizyona girmesine rağmen son yıllarda moda olduğu üzere ülkedeki güzellik sektörünü sert bir şekilde eleştiriyor. Sistemin kurulduğu sert düzenin bir şekilde şeytanın oyuncağı olmakla suçlayan film söyleyecek şeyi olan ama anlatımının vasat kaldığı bir yapım. Güzelliğiyle gönlümüzü fetheden Yoo Jin başrollerde ^.^ 

Yorumlar

Popüler Yayınlar