Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Babalar Günü


Bir kız çocuğunun ilk aşkıdır o, kahramanı; her daim sığınacağı geniş kanatları, tek bir sözüyle bütün karanlık bulutları def edeceğine inandığı adamdır o; babası.

Herkes kendince şirinlik katarak seslenir babasına, bazısı tabu sayar "Baba" kelimesini ötesi saygısızlıktır zira. Oysa o sıcacık yürekli adamın saygıyı hissetmesi için bunlara ihtiyacı yoktur. 

Sımsıkı sarıldınız mı ona, iki kelimeyle anlattınız mı sevginizi, yüreğinizi sessizken bile anlayan bu adam dahasına gereksinmez. Onun biricik prensesleri, aslan oğullarıyken dahasını ne yapsın ki zaten. 

Kafanızı kaldırıp baktığınızda yanında olamadıkları babalarının yasını tutan onlarca insanı göreceksiniz. İşte gördüğünüz her insan için bir kere daha sıkıca sarılın babanıza. Sıkı sımsıkı sarılın ona, merhamet kaynağınız yanı başındayken  bulduğunuz her fırsatta sarılın hatta.

Küçük kalplerimizin ilk kahramanı: Babalar günün kutlu olsun. 







Yorumlar

Popüler Yayınlar