Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Pained: Keder

Pained: Keder
Yaşadığı bir kaza sonrasında acı hissetmemeye başlayan Nam Soon bir mafyaya dahil olarak yaşamaya devam eder. Sadece nefes alıp etrafta insanları korkutarak yaşayan Nam Soon bir gün adına çalıştığı tefeciden para alan kadını görmeye gider. Amacı kadını korkutup parayı almaktır ancak işler düşündüğünden oldukça farklı işlemeye başlar.
Pained: Keder
Dong Hyeon ise hemofili hastalığıyla mücadele ederken babasından kalan borçları ödemek için çırpınmaktadır. Ufacık bir çizik bile büyük kan kayıplarına neden olabilir. Babasından kalan borçlar yüzünden peşine takılan tefecilerden Nam Soon ile yakınlaşmaya başlar. 

Fazla hassas olan bir kadınla, duyarsızlaşan bir adamın bir araya gelmesi ikisini de değiştirir. Artık hayat ikisi içinde başka bir pencereden bakmayı gerektirecektir. 

Pained: Keder
Kwon San Woo ve Jung Ryeo Won'u bir araya getiren 
Pained filmi
oldukça etkili bir tezatlık üzerine kurulu bir dram filmi.
Aşkı ve acıyı iç içe ve oldukça dramatik
unsurlarla işleyen filmin tek kusuru 
kariyeri boyunca hasta bir kadını oynamaktan
öteye geçemeyen Ryeo Won'un  performansı.

Kwon San Woo ve vurucu hikayesi için
Pained'a bir şans verin.



Yorumlar

Popüler Yayınlar