Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The Wailing / Goksung / Feryat

The Wailing
Her zamanki monotonluğunda hayatın devam ettiği dağ kasabasının yeni bir konuğu vardır. Sessiz ve gizemli Japon kasabalıdan uzakta olan bir evde yaşamaya başlar. Ancak o geldikten kısa süre sonra kasabadaki hayatta değişimler başlar. İnsanlar garip davranışlar sergiledikten sonra ölürler. Halk bunu adama bağlasa da polis araştırması sonucu dadan toplanan yabani mantarı göstermektedir.

 Yaşanan olayların büyümesi ve polis memuru Jong-goo'nun ilgisini çekmesi üzerine olaylarla ilgilenmeye başlar ancak aynı belirtiler kızında da görünür. 
Şimdi hem olayı çözmek hem de kızını bu beladan kurtarmak zorundadır. Annesinin zoruyla olaya karışan şaman Il-gwan olayların gidişatını değiştirecek, farklı bir bakış kazandırarak Jong goo'nun iki arada kalmasına neden olacaktır.

The Wailing

The Wailing

Her kaynakta başka bir isimle anılan, eşine az rastlanır bir film. Resmen nüanslarla renklendirilmiş, siyahın tonlarıyla üzerinize çöken bir karabasan gibi. Oldukça keyifli ve küçük kızın takipçisi olacağınızdan emin olarak ayrılacağınız bir film. Kore gerilim filmlerinin ilerideki yönünü bile değiştirebilir, izleyip göreceğiz.  






Yorumlar

  1. Gerilim de koreliler çok güzel filmler ortaya çıkarıyor , bunu da çok merak ettim şimdi ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden çok iyiler, bu film oldukça olumsuz yaklaştığım ama sonunda bayıldığım bir film oldu

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar