Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Sadako vs. Kayako

Sadako vs. Kayako

Okulda hocaları şehir efsanelerini anlatırken ölüm saçan kasetten bahsetmiş ardından bunu bulan öğrencisine fazladan puan vereceğine dair şaka yapar.
Bunun üzerine iki kafadar bu kasedin peşinde eskicileri dolaşırken karşılarına eski bir video oynatıcı çıkar. İkili düşündükleri gibi kasete ulaşmışlardır. Ancak kasedi izlemeye koyulup bir yandan da bunu çoğaltarak sanal aleme yüklerler. 

Ölüm haberlerini duymaları üzerine Şehir efsaneleri profesörü Morishige'den yardım isterler. 

Bu sırada şehrin başka bir köşesinde perili ev ünvanıyla gizem severleri yakınına çeken evde de garip olaylar olmaktadır. 
Sadako vs. Kayako
Lise öğrencisi Suzuka Takagi de bir şekilde bu eve çekilir ve karşısına çıkan Kayako ile mücadele etmek zorunda kalır. 

Üç kızın bir araya gelmesiyle gruba yardım edebilecek birini bulmaya çalışırlar. Profesör onları bir şamana yönlendirir. Şaman bu ikiliden kurtulmanın bir yolunu bulduğunu düşünür.

 Halka filminin  "Sadako" ve Garez filminin tüyler ürpertici karakteri "Kayako" karşı karşıya! 
Sadako vs. Kayako

Korku severleri kesinlikle pişman etmeyecek bir yapım olmuş.
Ben gibi tırsak bir izleyiciyseniz
yanınızda bol miktarda  insan bulundurun.



Yorumlar

Popüler Yayınlar