Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

While You Were Sleeping: Jong Suk'lu Rüyalar

While You Were Sleeping: Jong Suk'lu Rüyalar
Genç ve yakışıklı bir savcı olan Jae Chan kendini kanıtlamak için elinden geleni yapan ama oldukça vasat olduğu konuşulan biridir. Karşısına çıkan Hong Joo ile hayatı bir anda yön değiştirir. 

Gazetedeki işinden ayrılıp annesinin yanında inzivaya çekilen genç kız gördüğü rüyaların gerçekleşmesi yüzünden zor zamanlar geçirmektedir. Rüyasında gördüğü yakışıklının karşı komşusu olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalması en büyük sıkıntısı olarak kalsaydı keşke :)


While You Were Sleeping: Jong Suk'lu Rüyalar
Mahalle de genç ve güzel bir kız olursa etrafına şans eseri yan ikinci erkek kontenjanımızı dolduran güzellik; polis bey ;) 

Bir savcı ve bir polis memuruyla oluşturacağı muhteşem suçlulara gününü gösterme timinin maceralarını anlatıyor dizi. 
While You Were Sleeping: Jong Suk'lu Rüyalar

Gördüğü rüyalarla suç örgütlerinin korkulu rüyası olan bir gazeteci, çok yaratıcı elbette ama neden Suzy? Güzel biliyoruz ama bu güzel kız takıntısından öleceksiniz be. (Türk televizyonlarında çok farklı sanki) 

Kore topraklarında yetenekli onlarcaktör sayabilirken karşılarına neden güzel kızlar yerine aktris koymadıklarını anlamıyorum arkadaş. güzel aktris sayısı daz değil oysa ki. Cerrahlar aynı modeli çalışıyor genelde :/ 


While You Were Sleeping: Jong Suk'lu Rüyalar

Nasıl dertlendiysem keyifle izlediğim diziyi anlatmak yerine size Kore medydünyasının garip hallerinden bahsediyorum. Ne diyorduk; 32 bölümlük eğlenceli bir polisiye, fantastik, romantizmi :3 




* İzlenir izlenmez yazılmayan dizi tanıtımında en çok söylendiklerim kalıyor aklımda :D Kusura bakmayın, siz sizin aklınızda kalanları paylaşın benimle ;)




Yorumlar

Popüler Yayınlar